Volop
evenementen
bij Green Offices

Boek nu één van onze arrangementen

Geniet van onze

business dinners

Met de beste topkoks

Green Offices is een mooie locatie voor verschillende evenementen. Wil je na een dag brainstormen de dag afsluiten met een (zakelijk) diner? Onze chefkok Tamara kan een uitgebreid buffet of een walking diner verzorgen. Tamara is ook barbecuespecialist.

Heb je de tijd en wil je je gasten of collega’s laten genieten van een uitstekend 7-gangen diner, dan nodigen we topkoks Brian van der Steeg en Frank van Steeg uit in onze keuken. We zorgen uiteraard voor passende wijnen bij elke gelegenheid.

Borrel

Op vrijdagmiddag vindt er altijd met leden (en eventueel hun gasten) een vrijdagmiddagborrel plaats. Op deze manier netwerk je live en blijf je als ondernemers van elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Naast deze borrel is het ook altijd mogelijk om na een vergadering of training bij ons te blijven borrelen. Geef dit dan aan bij je boeking!

Geniet dagelijks van onze

dagverse lunch

Green Offices beschikt over een warm en industrieel ingericht restaurant met bar, het Proeflokaal. Dit is een erg geschikte locatie om een evenement te organiseren. We serveren hier onder andere espresso, latte macchiato, frisdranken, een lokaal biertje en een aantal mooie wijnen. 

In het Proeflokaal van Green Offices staat er dagelijks een wisselend en gezond lunchbuffet klaar. Leden kunnen hier gebruik van maken tegen een speciale ledenprijs. Gasten kunnen ook uitgenodigd worden voor de lunch. Graag aanmelden voor 11 uur ’s ochtends i.v.m. de keuken. Bij de lunch wordt er zo min mogelijk voedsel verspilt. Zo worden er tosti’s gemaakt van het brood van de vorige dag, of gaat het overgebleven fruit in een smoothie.

Er zijn nog enkele werkplekken beschikbaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Evenementen bij

Green Offices

Participeer ook in de leukste evenementen

In het Proeflokaal van Green Offices kun je ook evenementen organiseren. Van businessdiner tot borrel of pubquiz, het kan allemaal!

Tijdelijk geen evenementen

Alle evenementen staan voorlopig on hold. Zodra we weer evenementen kunnen organiseren vind je het op deze pagina!

Deze bedrijven gingen je al voor

Nog vragen over

Green Offices?

Heb je nog vragen over Green Offices of wil je een afspraak inplannen voor een bezichtiging? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.