Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Comedy café – Riza Tisserand

27 maart 2025 van 19:30 tot 23:00

€17,50

90’S KIDS

Weet je nog hoe rijk je was met een DVD speler, de eerste Sony Playstation of zo’n een log beige bakbeest met een inbelmodem en Windows 95? Waren de jaren 90 niet het keerpunt van alles?
Van analoog naar digitaal; met de hele zooi die volgde.
Maar wat op dat moment hot en duur was ligt nu in een hoek in de kringloopwinkel te wachten op aan- dacht. 90’s Kid is heel hard lachen over een kantel- punt in tijd en een reflectie op alles wat mooi en lelijk was in die jaren, met een blik op vergankelijkheid: van materie, idolen en tijd. 

Biografie:

Riza Tisserand is cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisieprogramma’s als Padoem Patsss, Raymanns Suikerfeest en Comedy Explosion en als schrijver schreef hij o.a. voor Javier Guzman, Guido Weijers en Soundos el Ahmadi. In 2018/2019 toerde hij door Nederland met zijn eerste soloprogramma ‘Bekeerling’ dat lovend werd ontvangen door pers en publiek waarna hij in de coronajaren ‘Adembenemend’ speelde. Als Radio DJ werkte Riza o.a. voor FunX, Radio 1 en Radio 2 Soul & Jazz.

De pers over Riza:

‘‘Met ogenschijnlijk gemak neemt hij de zaal mee in zijn onwaarschijnlijke leven. Zijn inspirerende verhaal zet aan tot denken.’ Theaterkrant

‘‘Scherp, hard, flitsend, direct en zwart’ ‘Als hij wil wordt er gelachen of gehuiverd.’ Dagblad van het Noorden

Gegevens

Datum:
27 maart 2025
Tijd:
19:30 tot 23:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Theaterzaal
Goede Reede 1
Harderwijk, 3845MD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0341355550

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Riza Tisserand - 90's kids
17,50 Incl. BTW