Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Comedy café – ROEL C. VERBURG

28 november 2024 van 19:30 tot 23:00

€17,50

MAGISCH REALISME

Roel C. Verburg is een grappenmaker en niet alleen tijdens optredens, maar ook in zijn vrije tijd. Maar hoe is het leven van iemand die alleen maar grappen maakt? Is dat altijd leuk? En ook voor zijn omgeving? Roel vindt van wel en over het algemeen is hij best tevreden over zijn leven. Maar in zijn liedjes kan hij toch altijd even wegvluchten in een ander persoon of in een ander leven. En daar ontstaat de magie.  Zijn vorige cabaretvoorstelling ‘Rock & Roll’ ging over zijn leven als muzikant, ‘Magisch Realisme’ gaat over zijn leven als komiek.

Biografie:

Gitaarkomiek Roel C. Verburg staat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en grappige liedjes. Naast zijn vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang brengt hij bijzonder grappige liedjes (‘Onder De Plak’, ‘Slechtste Rapper Van De Straat”, ‘Ik Koester Je Oester’) op zijn elektrische gitaar en weet daarmee als enige in Nederland stand-up comedy met muziek te combineren. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door. Op de radio deed hij elke week een liedje in de Freaknacht bij Giel Beelen op 3FM en later elke vrijdagochtend bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica en NPO Radio 5. Op TV was hij oa te zien bij Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht, DWDD en Padoem Patsss. Hij veroverde menig podium in Nederland en België, speelde op festivals als Lowlands, Concert At The Sea & Zwarte Cross en is tevens één van de vaste comedians bij Comedy Café.

“Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.” Elsevier

“Roel C. Verburg is een fenomeen op zich” Trouw

“Haha, geweldig!”  Jochem Myjer

Gegevens

Datum:
28 november 2024
Tijd:
19:30 tot 23:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Theaterzaal
Goede Reede 1
Harderwijk, 3845MD Nederland
Telefoon
0341355550

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Roel C. Verburg - Magisch realisme
17,50 Incl. BTW