Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SPEELMAN & SPEELMAN 25,5 JAAR

21 september 2024 van 19:30 tot 23:00

€17,50

ALLES OP Z’N PLEK

**Een Kwart Eeuw Vol Magie: Het Verhaal van Twee Broers en Hun Jubileum**

In onze kleine, sfeervolle theaterzaal hangt een verwachtingsvolle stilte. Het publiek zit op het puntje van hun stoel, klaar om getuige te zijn van een bijzonder moment. Vanavond vieren twee broers hun 25,5-jarig jubileum met een voorstelling die meer is dan alleen entertainment; het is een reis door hun leven en carrière. Hun voorstelling, getiteld ‘Alles op z’n Plek‘, is een eerbetoon aan hun gezamenlijke reis. Dit jubileumjaar is extra speciaal vanwege de uitgave van een prachtig boek en een ontroerende documentaire.

Christine Ros, vriendin van Joost en getalenteerd schrijfster, heeft het boek ‘Alles op z’n Plek’ geschreven. Het 160 pagina dikke  boek vertelt het verhaal van de broers op een eerlijke en pure manier. Het is een intiem portret dat hun ups en downs, hun dromen en de onbreekbare band die hen bindt, belicht. Het staat vol met schitterende foto’s, quotes van o.a. Stef Bos en is gevuld met songteksten. De lezer krijgt een inkijkje in de bijzondere momenten die hen hebben gevormd en de passie die hen altijd heeft gedreven.

Daarnaast heeft Marcel Poelstra, een gerenommeerd filmmaker, een film gemaakt die de magie van hun muzikale reis vastlegt. De documentaire neemt de kijkers mee achter de schermen en toont niet alleen de hoogtepunten van hun carrière, maar juist ook de momenten van twijfel, tegenslag en doorzettingsvermogen. Het is een inspirerend verhaal over een intense broederschap en liefde voor muziek.

Het programma van vanavond is een mix van nostalgie en vernieuwing. De broers spelen een selectie van hun meest geliefde nummers, maar verrassen het publiek ook met veel nieuwe liedjes. Hun optimistische en energieke optredens worden afgewisseld met persoonlijke verhalen en anekdotes, waardoor het publiek niet alleen de muziek, maar ook de mensen erachter leert kennen.

Terwijl de avond vordert, wordt duidelijk dat deze voorstelling een viering is van niet alleen hun muzikale carrière, maar ook van hun leven samen. De broers laten zien hoe muziek hen heeft geholpen om alles op z’n plek te laten vallen. Ze delen hun vreugde, hun strijd en hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en voor hun vak. Het verhaal is nog lang niet voorbij, maar vanavond hebben ze een nieuw hoofdstuk geschreven in het boek van hun leven – een hoofdstuk dat gevuld is met muziek, liefde en een diepgeworteld gevoel van voldoening.

‘Alles op z’n Plek’ is een herinnering aan de kracht van muziek en de onverwoestbare band tussen twee broers die samen een hoop hebben veroverd.

Gegevens

Datum:
21 september 2024
Tijd:
19:30 tot 23:00
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Theaterzaal
Goede Reede 1
Harderwijk, 3845MD Nederland
Telefoon
0341355550

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Speelman&Speelman
17,50 Incl. BTW