Genomineerd voor duurzaamste bedrijf

Steeds meer bedrijven in Nederland zijn zich bewust van de noodzaak van duurzaam ondernemen. Zij zetten zich in voor verandering, door bijvoorbeeld minder energie en grondstoffen te gebruiken of over te stappen op duurzame alternatieven. Stichting Nederland CO2 Neutraal probeert het bedrijfsleven hierbij te helpen, om samen te werken aan een schone toekomst. Dat doen we in de vorm van leuke bijeenkomsten met inspirerende sprekers, praktische tips en elk jaar de verkiezing van het duurzaamste bedrijf van Nederland. Een vakjury kiest elk jaar het duurzaamste bedrijf van Nederland. Ook is er een publieksprijs waarin wij graag jouw stem horen!

Pitch Green Offices

Voorzichtig duurzamer worden door steeds één aspect aan te pakken duurt ons te lang. Wij van Green Offices gaan liever voor een compleet kantoorconcept waarin elk onderdeel van meet af aan duurzaam is. Green Offices is de nieuwe hotspot voor flexibel werken, want dat scheelt om te beginnen ruimte. Het circulaire kantoorconcept biedt OAAS (Office-As-A-Service) aan bedrijven van 1 tot 15 medewerkers. Voor een vast bedrag per medewerker per maand krijg je een fullservice werkplek in een gezonde, moderne werkomgeving. De Green Offices locatie in Harderwijk is namelijk uiterst duurzaam gebouwd: het heeft een zeer lage milieubelasting, bezit inmiddels het energielabel A++++ en is door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland 100 procent groen verklaard. Van regenwateropvang tot koffie-inkoop: aan alles is gedacht.

In de praktijk

In de dagelijkse praktijk gaat het natuurlijk om praktische zaken zoals een automatisch zit- en stabureau, internet, printen, koffie/thee, fruit en gebruik van de vergaderruimtes: dat is allemaal inbegrepen. Er is keuze uit een plek in een groene kantoortuin of in een afgesloten kantoor. Green Offices faciliteert verder alles. Vanaf de ontvangst van gasten met een kopje koffie, post, schoonmaak, lunch, vrijdagmiddagborrel tot netwerkavonden. Op deze manier zorgt Green Offices ervoor dat samenwerken niet alleen leuker is maar ook groener!