Gratis GO!Bootcamp

Als lid van Green Offices kan je elke woensdag vanaf 17 uur GRATIS meedoen aan de GO!Bootcamp. Onder leiding van fitnessinstructeur en Nederlands Kampioen Team Schermen Collin Oosthof van Fitgeheim leer je hoe je doelgericht een gezond en vitaal lichaam kunt krijgen door er op de juiste manier aan te werken.
Na een dag op kantoor is het heerlijk om met je lichaam aan de slag te gaan zodat je energie opbouwt voor de rest van de week.

Wat is GO!Bootcamp?

De GO!Bootcamp is een spierversterkende trainingmethode speciaal voor leden van Green Offices, uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur.
Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groeptrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

Tryouts

We hebben 3 tryouts geboekt op 10, 17 en 24 juni 2020. Er is plek voor 8 deelnemers. Bij succes verlengen we de trainingen. Schrijf je dus nu in!

Aanmelden Bootcamp

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.