veluwe pakket 24x24x8 eco

Green Offices wordt de Groene Kerstfabriek!

We hebben een kerstmissie!

De kerstmissie is een initiatief van Buiten Bewust Zijn om mensen te helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven, scholen, maatschappelijke partijen en vrijwilligers. Ook Green Offices doet mee en wordt dit jaar omgedoopt tot de Groene Kerstfabriek!

Heb jij een extra kerstpakket?

Kom in beweging voor een ander!  Dat kan heel simpel door dit jaar een paar extra kerstpakketten te bestellen en af te leveren bij Green Offices. Je kan ook via deze website het speciale KerstMissie-Pakket bestellen. De kerstpakketten worden aangevuld met leuke regionale initiatieven. De pakketten komen terecht bij mensen die echt een steuntje in de rug kunnen gebruiken! Heb je vragen? Bel 06-18581159

Afhalen pakketten
21 december 2022

Green Offices wordt het centrale verzamelpunt inkoop, samenstellen en afhalen van de kerstpakketten. Een echte Groene Kerstfabriek! Op 21 december kunnen de pakketten worden afgehaald. De pakketten zijn voor mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken.

Vrijwilligers gezocht

Voor het inkopen en inpakken van de kerstpakketten, kascontrole, communicatie en (horeca)hulp tijdens de events op 21 en 23 december zoeken we vrijwilligers. Help je mee?

Doneer een kerstpakket

Donatie via een Tikkie

Programma Binnenstad
23 december 2022

Creatieve Kerstmarkt (Kloosterplein)

Het kloosterplein is omgetoverd tot een unieke kerstmarkt waar je aan mee kunt doen en je geïnspireerd raakt. De kraampjes worden vertegenwoordigd door de sociaal maatschappelijke organisaties die de handen ineen hebben geslagen. Zo kun je deze avond op het kloosterplein kennis maken met het brede sociale aanbod in Harderwijk. Natuurlijk gebeurt alles op een feestelijke manier en word je in de breedste zin van het woord uitgenodigd.

Er zijn creatieve workshops te volgen, de meisjes met de wijsjes zingen de stemming erin, Hakim speelt een glimlach op ieder kindergezichtje en het plein is sprookjesachtig gezellig. Je hebt geen portemonnee nodig om ergens aan mee te doen, ook niet voor de warme choco, het lekkers en een kerstpresentje. Om de reuring helemaal compleet te maken is hier het startschot- en de finish van de Santa Run.

Oh, en Vergeet niet je kerstwens voor een ander in de boom te hangen en er zelf één uit te halen, want vanaf deze kerst is het duidelijk…. HARDERWIJK ZIJN WIJ SAMEN

Santa Run (Binnenstad)

Kom allemaal in beweging om kinderen te laten sporten! In Santa-suit ren je vrolijk door de stad naar het Kloosterplein om met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen voor het Jeugd Fonds Sport & Cultuur. Schrijf je hieronder in!

Santa Run Kids (Hortuspark)

Alle Basisschool leerlingen van Harderwijk kunnen zich warm maken voor de Santa Run Kids in het Hortuspark. Naast dat het heel gezellig en lekker sportief is om mee te doen, rennen de kinderen zoveel mogelijk rondjes van 250 meter om geld op te halen voor kinderen die graag willen sporten, maar dat niet kunnen. Natuurlijk ook in kerstoutfit. Doe mee!

It’s A-MEEZING (Markt)

De leukste samenzang voor iedereen! Vanaf het Klootsterplein lopen we gezamenlijk naar de Markt, waar we ons om 20.30 .uur verzamelen voor een samenzang voor het Stadhuis. Het is een warm en welkom afscheid van deze mooie avond in hartje Harderwijk.

Schrijf in voor de Santa Run

Doneer minimaal €4,- en schrijf je in! Dit kan alleen, maar misschien is het nog wel leuker om deze uitdaging aan te gaan met je vrienden of collega’s! Natuurlijk wordt je aangemoedigd en warm onthaald bij de finish. Kinderen onder de 12 doen gratis mee!

[doneren_met_mollie]