Leden Green Offices

Green Offices in Harderwijk heeft inmiddels meer dan 60 leden. Hieronder staat een overzicht van de gevestigde bedrijven bij Green Offices.

Spijker Taxaties

Spijker Taxaties

Spijker Taxaties verzorgt taxaties voor verzekeringsdoeleinden conform art. 7:960BW. Onze specialismen zijn het bepalen van de herbouwwaarde van bedrijfsgebouwen en woningen alsmede de (vervangende) nieuwwaarde van bedrijfsinventarissen en machinerieën, huurders- en eigenarenbelang.

Lees meer
S&K advocaten

S&K advocaten

De kernactiviteit van ons kantoor is het verlenen van juridische bijstand in strafzaken. Tevens bestaat onze praktijk ook uit een gedeelte belangenbehartiging van cliënten in jeugdzaken, TBS en algemene civiele zaken veelal op het gebied van vastgoed en leisure (ondermeer horeca).

Lees meer
Right Amount of Weird

Right Amount of Weird

Jong, gedreven, rebels, creatief en enthousiast: dat is online marketingbureau Right Amount of Weird. Innovatieve en inspirerende online producten die een verhaal vertellen, jou verrassen en waarbij de gebruikersbeleving voorop staat: dat staat bij ons elke dag centraal.

Lees meer
Salon Anne

Salon Anne

Salon Anne Facials afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Duurzame, natuurlijke producten met huidverbeterend resultaat. Effectieve massages waardoor jij weer met hernieuwde energie aan het werk kan gaan. Professionele make-up en haarstyling voor als je gaat trouwen...

Lees meer
Brands and Spaces

Brands and Spaces

Brands and Spaces, helpt merken groeien Jouw merk centraal in elke ruimte, live en digitaal, voor een optimale merkbeleving, daar zorgen mijn ervaren team van specialisten en ik voor.Dit doen we door het slim stapelen van klantenkennis en merkbouw met als resultaat...

Lees meer
Arnoud Kwant Postproductie

Arnoud Kwant Postproductie

Arnoud Kwant zorgt voor de montage en kleurcorrectie van tv-producties en bedrijfsfilms. Door de vele ervaring in onder andere grote tv series, documentairs en films, komt er veel ervaring en kwaliteit kijken in de werkzaamheden bij Arnoud Kwant.

Lees meer
Buro Vijf

Buro Vijf

Geen geijkte termen als full-service reclamebureau, on- en offline mediaspecialist of ontzorgen, maar gewoon doen waar je goed in bent! Het creëren van onderscheidend vermogen, het net even anders doen dan de rest, dat is waar Buro Vijf voor staat!

Lees meer
Accent Communicatiemakers

Accent Communicatiemakers

We zijn creatieve mediadevelopers, drukkers en signmakers. Met alles in huis om jouw bedrijf onderscheidend te profileren. Van idee tot realisatie. We bedenken en bedrukken de meest waanzinnige objecten voor je, van klein tot groot. Maar ook beletteren wij je auto of je gevel, maken we reclameborden, standbouw en beursmateriaal.

Lees meer
IMNederland

IMNederland

Al sinds 1983 is IMNederland een belangrijke speler binnen het creditmanagement. In 2003 hebben wij onze eigen software ontwikkeld die ervoor zorgt, dat wij al onze klanten kunnen bedienen op maat. Wij vinden het belangrijk te investeren in de relatie met onze klant, daar dit doorgaans een positieve uitwerking heeft op de zaken.

Lees meer
PurePack

PurePack

PurePack adviseert en levert als enige in de Benelux 100% milieuvriendelijke verpakkingen en drukwerk met `Cradle to Cradle` certificering. Dit betekent dat alles wat PurePack levert volledig composteerbaar of (nog beter) recyclebaar is.

Lees meer
Mental coach Marjo van Zalk

Mental coach Marjo van Zalk

Onderzoeken, reflecteren en actie ondernemen zijn de pijlers waarop mijn manier van coachen is gebaseerd. Bezig zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw potentieel tot uiting laten komen.

Lees meer
Mankracht

Mankracht

Mankracht is een coaching- en trainingsbedrijf. Mankracht brengt mensen dichter bij hun authentieke zelf middels hoogwaardige coaching, training en workshops met de nadruk op integriteit, ‘radical honesty’ en verbinding.

Lees meer
Van Dijk Subsidieadvies

Van Dijk Subsidieadvies

Van Dijk Subsidieadvies B.V. (VDS) adviseert en ondersteunt bij het aanvragen van subsidies, het administratief subsidiebeheer en de verantwoording. De subsidieadviseurs zijn actief op het snijvlak van de 4 O’s (overheid, onderwijs, onderzoek en ondernemers) en gespecialiseerd in de aansluiting onderwijs – arbeidsmarkt(issues).

Lees meer
TechConnections

TechConnections

TechConnections is een onafhankelijk consultancybureau en geeft advies op het gebied van techniek en organisatie. Daarbij staan groei en ontwikkeling centraal, met de mens als belangrijkste factor. Wij bieden advies en ondersteuning op het gebied van: techniek, organisatie en mens.

Lees meer
Ripple Film

Ripple Film

Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Of wil je jouw trots naar buiten brengen? Een bedrijfsfilm, promotiefilm, diensten video, productfilm, aftermovie of bruiloft. Een bedrijfsfilm voor jou! Volledig afgestemd op jou. Ripple Film helpt jou graag om ook voor jou het ‘Ripple effect’ te creëren! Waar jij voor staat, in een professionele bedrijfsfilm.

Lees meer