Leden Green Offices

Green Offices in Harderwijk heeft inmiddels 25 leden. Diverse bedrijven hebben zich gevestigd of gaan zich op korte termijn vestigen bij Green Offices.

IM Nederland Credit Management

Al sinds 1983 is IMNederland een belangrijke speler binnen het creditmanagement. In 2003 hebben wij onze eigen software ontwikkeld die ervoor zorgt, dat wij al onze klanten kunnen bedienen op maat. Wij vinden het belangrijk te investeren in de relatie met onze klant, daar dit doorgaans een positieve uitwerking heeft op de zaken. IMNederland is betrokken, flexibel en proactief. Verder zijn wij voorzien van bekende keurmerken als ISO 9001:2015 en E-factureren.

Maatwerk middels ICT-oplossingen nu

IMNederland heeft altijd haar ICT volledig in eigen hand gehouden. Voortdurend worden onze eigen creditmanagementsoftware en aanverwante slimme tools doorontwikkeld. Dat geeft ons een enorme slagkracht en flexibiliteit op ICT gebied. Wij kunnen anticiperen op de specifieke wensen van onze klanten. Zodanig, dat wij op dit moment dé maatwerk creditmanagementorganisatie van Nederland zijn. Een voorbeeld hiervan is onze branche specifieke debiteurenbeheersoftware, Mind2Pay. Mind2pay is softwarepakket specifiek gericht op woningcorporaties. Alle branche specifieke terminologie en uitdagingen zijn in deze oplossing verwerkt. Dat is onze kijk op vernieuwend!

IM Nederland is gevestigd bij Green Offices sinds 1 oktober 2019.

TechConnections

TechConnections is een onafhankelijk consultancybureau en geeft advies op het gebied van techniek en organisatie. Daarbij staan groei en ontwikkeling centraal, met de mens als belangrijkste factor. Wij bieden advies en ondersteuning op het gebied van:

  • Techniek: Het opzetten, uitvoeren/implementeren van complexe projecten op het gebied van techniek en innovatie (projectmanagement), In- en verkopen van technische producten/oplossingen en diensten, Het verzorgen van technische trainingen, Advies op het gebied van technische aandrijvingen en energiegebied
  • Organisatie: Strategie en beleid, Interim management, Doorlichten van projecten op aanpak, efficiëntie en kwaliteit, Processen intern als extern waarin vooral gekeken wordt naar (in)efficiëntie (procesmanagement),
  • Mens: Training en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling, HR-gebied, Talent op de juiste plek = win-win situatie, Start-ups

TechConnections is gevestigd bij Green Offices sinds 1 oktober 2019.

Ripple Film

Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Of wil je jouw trots naar buiten brengen? Een bedrijfsfilm, promotiefilm, diensten video, productfilm, aftermovie of bruiloft.

Een bedrijfsfilm voor jou! Volledig afgestemd op jou. Ripple Film helpt jou graag om ook voor jou het ‘Ripple effect’ te creëren! Waar jij voor staat, in een professionele bedrijfsfilm.

Ripple Film komt bij Green Offices medio januari 2020.

Right Amount of Weird

Jong, gedreven, rebels, creatief en enthousiast: dat is online marketingbureau Right Amount of Weird. Innovatieve en inspirerende online producten die een verhaal vertellen, jou verrassen en waarbij de gebruikersbeleving voorop staat: dat staat bij ons elke dag centraal. Natuurlijk mag een gezonde dosis gekte en eigenzinnigheid niet ontbreken.

Online marketingbureau

Als creatief online marketingbureau lopen wij warm voor alle ontwikkelingen op ons (digitale) vakgebied. Elke dag werken we op ons kantoor in Harderwijk met passie aan weboptimalisatie en conversieoptimalisatie. Ook voor jou gaan we graag aan de slag met concepten, online marketing strategieën, nieuwe websites, webapplicaties en apps.

Right Amount of Weird is gevestigd bij Green Offices sinds 1 november 2019.

Van Dijk Subsidieadvies

Van Dijk Subsidieadvies B.V. (VDS) adviseert en ondersteunt bij het aanvragen van subsidies, het administratief subsidiebeheer en de verantwoording. De subsidieadviseurs zijn actief op het snijvlak van de 4 O’s (overheid, onderwijs, onderzoek en ondernemers) en gespecialiseerd in de aansluiting onderwijs – arbeidsmarkt(issues). Gebruik wordt daarbij gemaakt van Europees, nationaal, lokaal en/of fiscaal (subsidie)instrumentarium.

Wij adviseren gemeenten, sectorfondsen en de onderwijssector. In de advisering staat altijd de visie en strategie van de opdrachtgever voorop en wordt tegelijkertijd zoveel als mogelijk aangesloten op gewenst (Europees) beleid en trends.

Van Dijk Subsidieadvies komt bij Green Offices per 17 december 2019.

Accent Communicatiemakers

We zijn creatieve mediadevelopers, drukkers en signmakers. Met alles in huis om jouw bedrijf onderscheidend te profileren. Van idee tot realisatie. We bedenken en bedrukken de meest waanzinnige objecten voor je, van klein tot groot. Maar ook beletteren wij je auto of je gevel, maken we reclameborden, standbouw en beursmateriaal. 

In onze studio doen we de opmaak zoals magazines, catalogi, boeken en het realiseren van websites, landingspagina’s, animaties, online banners en whitepapers. In onze eigen drukkerij drukken en printen we van klein tot groot formaat en maken beletteringen zoals reclame voor gevels, auto’s en en beurzen.

Accent Communicatiemakers is gevestigd bij Green Offices sinds 11 oktober 2019.

Social Selling Services

Larissa Berrenchina helpt samen met haar powerteam bedrijven met hun marketing en sales. Ik ken alle ins en outs van social media, wat terug te zien is in mijn bereik van 100K volgers op Instagram. Ik run nu 2,5 jaar mijn eigen winstgevende e-commerce bedrijf, waarbinnen ik afstudeerde als bachelor in communicatie. Mijn bedrijf genereert sales op basis van ‘social selling’, waaronder we in dit geval contentmarketing en social media advertenties verstaan.

Veel bedrijven hebben een uitstekend idee en een sterk product of waardevolle dienst, maar weten simpelweg niet hoe zij dit aan de man moeten brengen. Een bedrijf zonder klanten, is als een mens zonder zuurstof. Om deze reden help ik bedrijven met mijn social selling services om sales te genereren, zodat zij zich kunnen focussen op hun passie en de leuke aspecten van hun business. Het door mij ontwikkelde sales systeem zorgt ervoor dat elk bedrijf moeiteloos ideale klanten binnen kan halen. helpt samen met haar powerteam bedrijven met hun marketing en sales.

Social Selling Services is gevestigd bij Green Offices sinds 1 oktober 2019.

Spijker Taxaties

Spijker Taxaties verzorgt taxaties voor verzekeringsdoeleinden conform art. 7:960BW. Onze specialismen zijn het bepalen van de herbouwwaarde van bedrijfsgebouwen en woningen alsmede de (vervangende) nieuwwaarde van bedrijfsinventarissen en machinerieën, huurders- en eigenarenbelang. Wij doen dit voor bedrijven, particulieren, tussenpersonen en volmachtbedrijven. Met meer dan 11 jaar ervaring geven wij taxaties af die voldoen aan de richtlijnen van de Verenigd Register-Taxateurs VRT.

Spijker Taxaties komt bij Green Offices medio januari 2020.