Mankracht

Mankracht is een coaching- en trainingsbedrijf. Mankracht brengt mensen dichter bij hun authentieke zelf middels hoogwaardige coaching, training en workshops met de nadruk op integriteit, ‘radical honesty’ en verbinding. Hierbij ligt de focus op:
– Mannen. Werken aan zelfbewuste en krachtige mannen, die voorbij de pleasende Nice Guy of de onverschillige Macho durven te gaan. Op een bewuste manier invulling geven aan het man-zijn dat past bij de 21e eeuw. Mannen kunnen terecht bij Mankracht voor 1-op-1 coaching en groepstrainingen.
– Organisaties. Van een groep individuen(mannen + vrouwen) een goed functionerend team maken. Mankracht biedt maatwerk aan bedrijven en organisaties voor teambuilding en teamontwikkeling bij bijvoorbeeld reorganisaties of bedrijfsgroei.
– Presenteren. Ontspannen en authentiek je verhaal aan een groep vertellen op een manier dat het ook voor jou als spreker leuk is. Ja het kan! Mankracht verzorgt zowel individuele presentatiecoaching als presentatietraining aan  groepen.