Over ons

Green Offices deelt een duurzame locatie met meerdere ondernemers. Zij zijn Green Offices! Je netwerkt live. Tijdens de lunch, spontaan bij het koffieapparaat of tijdens de vrijdagmiddagborrel. Zo zie je veel verschillende mensen waardoor je elkaar versterkt. Het gaat als het ware vanzelf, een zakelijke community. Green Offices is een plek waar mensen graag (samen) werken.

De plek voor sociaal en duurzaam ondernemen.

Vitaal ondernemen

We blijven met elkaar nadenken over hoe het beter kan. We innoveren daadwerkelijk. En houden rekening met de toekomstige wensen om een inspirerende omgeving te behouden. Het gebouw is zo duurzaam mogelijk en wordt gedeeld door zoveel mogelijk gebruikers. Ook maken we gebruik van circulaire materialen en produceren we zo min mogelijk afval. En het is natuurlijk belangrijk dat we financieel gezond zijn.

Om goed te kunnen ondernemen is het ook belangrijk dat we lichamelijk en geestelijk gezond zijn. Daarom bieden we bij Green Offices een gezond werkklimaat, in een gezonde ruimte. Inclusief een lekkere en gezonde lunch, waarbij we letten op zo min mogelijk voedselverspilling.

Verbindt

De leden van Green Offices zijn betrokken bij hun eigen bedrijf, bij Green Offices en bij elkaar als mens. We gaan voor lange termijn relaties, delen van kennis en we proberen elkaar te helpen waarbij we naar elkaar omkijken. Green Offices verbindt mensen. Zowel de bedrijven die lid zijn van Green Offices, als de mensen en de culturen die zij meebrengen zorgen voor een grote diversiteit aan meningen, inzichten en kennis. Dit gebruiken we om van elkaar te leren, te inspireren en aan te vullen. De diversiteit binnen het interne netwerk van Green Offices zorgt ervoor dat we elkaar versterken. Samen weet je tenslotte meer!

Vrijheid

Vrijheid om te kiezen hoelang je hier wilt zijn, wat je wilt gebruiken en met wie. Wij passen ons continue aan en je kiest zelf. We weten niet hoe de wereld er over 1 jaar, laat staan over 10 jaar eruit zal zien. Daarom bieden we kortlopende contracten aan en betaal je voor wat je gebruikt. Spreekt dit jou aan? Dan ontmoeten wij je graag!