Green Screen Studio

De Green Screen Studio van Green Offices is uitermate geschikt voor kleine audiovisuele producties zoals interviews, webinars, online kerkdiensten, (product)presentaties, webcastings en vrijstaande video-opnames. De studio is geheel zelf te gebruiken door onder andere vloggers en fotografen maar ook voor ondernemers die een product of dienst willen presenteren of vrijstaande beelden nodig hebben voor bijvoorbeeld een webshop of brochure.

Hardware

De studio is standaard voorzien van basisapparatuur, met onder andere licht, een opnametafel, groot Green Screen en TV met autocue. Alles staat klaar dus je kan gelijk beginnen. In de ruime studio (70m2) kan je gemakkelijk met meerderen tegelijk in beeld, eventueel met accessoires, meubilair of achter een desk. Ook kunnen we live schakelen en streamen met meerdere camera’s voor het uitzenden van onder andere webinars, online cursussen en presentaties.

Ondersteuning

Ben je nog onervaren of lukt het niet alleen, dan is hulp dichtbij. Binnen Green Offices werken diverse professionals die je kunnen helpen met hun eigen expertise. Van tekstschrijven, ontwerp, visagie, presentatiecoaching, technische ondersteuning, dagvoorzitterschap, voice-over, fotobewerking en videomontage. Bij Green Offices vind je het allemaal onder 1 dak.

Vergaderen en catering

Wil je vooraf even vergaderen, lunchen of borrelen? Dat kan. Green Offices heeft diverse vergaderruimtes waar je in alle rust de opname kan voorbereiden. In het restaurant serveren we dagelijks een gezond lunchbuffet en schenken we heerlijke koele drankjes in de bar.

Bereikbaar

Je vindt ons in Harderwijk direct aan de A28. We zijn uitstekend bereikbaar met ruime gratis parkeergelegenheid. Dus, zoek je een goede plek voor je foto- en videoshoot dan heeft Green Offices voor jou de oplossing. Bel voor een vrijblijvende afspraak.

Win Brugman Mind2Pay Green Screen Studio