Optimaal
presteren in
je eigen kantoor

Privé ruimtes bij Green Offices

Je bent hier: Home » Werkplekken » Privéruimte

Werk fijn in je eigen

privé ruimte

Ideaal met meerdere medewerkers

Heb jij als ondernemer meerdere medewerkers in dienst of wil je gewoon graag meer privacy? Dan is het huren van een privé ruimte iets voor jou. Door een privé ruimte te huren kun je ongestoord met elkaar samen werken.

Hebben jullie een vergadering of een afspraak met een klant? Dan kun je ook gebruikmaken van alle faciliteiten zoals vergaderruimtes of trainingsruimtes.

Er zijn

meerdere
mogelijkheden

voor het huren van een privé ruimte

Wil je graag komen werken bij Green Offices? Dan is de eerste stap dat je lid wordt! Vanaf € 75,00 per de maand word je al lid van Green Offices. Het lidmaatschap is inclusief: koffie en thee, een vergaderzaal boek je voor een ledenprijs en je kunt ook gebruikmaken van een lekker lunchbuffet.

Een werkplek in een privéruimte, zonder overboeking? Dan huur je alle werkplekken die in de ruimte worden aangeboden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We hebben nog maar enkele ruimtes beschikbaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Privé
ruimte

Eigen werkplek in privé ruimte
Maandelijks opzegbaar
Verse koffie & thee
Wifi
Gebruik faciliteiten o.b.v. fair use

Vanaf

€250.00

per maand voor één werkplek
exclusief lidmaatschap van €75,00

Maak als lid gebruik van

alle faciliteiten

van Green Offices

Heb je een vergadering of een afspraak met een klant? Dan kun je ook gebruikmaken van de vergaderruimtes of trainingsruimtes. Zo zijn er twee mooie vergaderruimtes, standaard voorzien van tv-scherm en whiteboard.

Organiseer je een training en wil je deze graag geven in een duurzaam gebouw? Bij Green Offices zijn er twee trainingsruimtes beschikbaar voor 8 of 18 personen. De trainingsruimtes zijn van s ’ochtends 07.00 uur tot s ’avonds 23.00 uur te boeken. Green Offices is centraal gelegen in Harderwijk, vlak naast de A28 en gratis parkeren voor de deur: een ideale trainingslocatie dus!

Heb je een telefoongesprek wat je liever in een afgesloten ruimte wilt voeren? Dan boek je één van onze Phonebooths. Alle faciliteiten boek je zelf eenvoudig online.