Duurzaam
ondernemen met
een flexplek

Met flexwerken bij Green Offices

Je bent hier: Home » Werkplekken » Flexplek

Kom ook ongestoord

flexwerken

Perfect voor onregelmatige werktijden

Wil je graag buiten huis werken in plaats van thuis? Bij Green Offices gaat de dienstverlening verder dan alleen het bieden van een werkplek. Zo verzorgen we het ontvangst van gasten met een kop koffie, post, schoonmaak, lunch, vrijdagmiddagborrel en netwerk- of kennisavonden. En je netwerkt dus live! Je ziet veel verschillende mensen waardoor je elkaar versterkt.

Maak gebruik van de

faciliteiten

Heb je een vergadering of een afspraak met een klant? Dan kun je ook gebruikmaken van de vergaderruimtes of trainingsruimtes. Zo zijn er twee mooie vergaderruimtes, standaard voorzien van tv-scherm en whiteboard.

Organiseer je een training en wil je deze graag geven in een duurzaam gebouw? Bij Green Offices zijn er twee trainingsruimtes beschikbaar voor 8 of 18 personen. De trainingsruimtes zijn van s ’ochtends 07.00 uur tot s ’avonds 23.00 uur te boeken. Green Offices is centraal gelegen in Harderwijk, vlak naast de A28 en gratis parkeren voor de deur: een ideale trainingslocatie dus!

Heb je een telefoongesprek wat je liever in een afgesloten ruimte wilt voeren? Dan boek je één van onze Phonebooths. Alle faciliteiten boek je zelf eenvoudig online.

Er zijn nog enkele werkplekken beschikbaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Flexplek

Werkplek in openbare ruimte
Maandelijks opzegbaar
Verse koffie & thee
Wifi
Gebruik faciliteiten o.b.v. fair use

Vanaf

€75.

per maand
inclusief lidmaatschap

Kom flexwerken en

wordt lid

bij Green Offices

Wil je graag komen flexwerken bij Green Offices? Vanaf € 75,00 per de maand kun je al komen flexwerken en word je lid van Green Offices.

Het lidmaatschap is inclusief:

  • Van maandag t/m vrijdag werken in de openbare ruimtes van 07:00 tot 18:30 uur.
  • Koffie en thee.
  • Een vergaderruimte boek je voor een ledenprijs.
  • Een lekkere lunch voor een ledenprijs.