Hybride training
geven bij
GREEN Business Center

Online en hybride training geven met technische begeleiding!

Je bent hier: Home » Business Center » Hybride training
hybride trainen Harderwijk

Ingerichte ruimtes om

online en offline trainingen

te geven bij GREEN Business Center

GREEN Business Center host hybride lessen, zowel in de Green screen studio als in één van onze trainingsruimtes. Docenten waarderen de aanwezigheid van ons technisch team om te helpen met zoomen, modereren, microfoons en camera’s. Bij hybride sessies is een deel van de leden fysiek aanwezig en een deel volgt de training online. Hierdoor is het altijd mogelijk om bij de training aanwezig te zijn.

Trainingslokaal huren Harderwijk
Meer betrokkenheid door 

 

interactie tijdens de training

Over het algemeen voelen zowel fysiek aanwezige studenten als online deelnemende studenten zich meer betrokken bij een hybride sessie dan een ‘normale’ Zoom-sessie en geven de voorkeur aan deze instelling voor online lesgeven boven ‘normale’ Zoom-bijeenkomsten. Degenen die een college vanuit huis volgen, merken een positieve invloed op hun leerervaring door de zichtbare interactie tussen de docent en de studenten.
Training geven Harderwijk

Kom je bij ons hybride trainen?

Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hybride trainingslocatie Harderwijk
Faciliteiten

 

hybride trainingen

Bij het huren van een trainingsruimte voor hybride lessen bieden wij technische ondersteuning en de volgende faciliteiten.

  • TV schermen
  • Geluidsinstallatie
  • Camera’s gericht op trainer en deelnemers
  • Laptop
  • Professionele (draadloze) microfoons

Afsluitende borrel – prijs op aanvraag

Het is mogelijk om na de training een afsluitende borrel bij te boeken in ons Restaurant Green Er zijn verschillende mogelijkheden zoals bittergarnituur of een lekkere kaasplank. Heb je een speciaal verzoek of dieetwensen? Laat het ons weten en wij maken een speciaal menu.