GREEN Food & Events

Boek jouw zakelijke bijeenkomsten, feesten en private dining
bij GREEN Food & Events in Harderwijk

Je bent hier: Home » Business Center » Proeflokaal
Netwerkborrel diner vergaderen Harderwijk

In ons Restaurant Green organiseer je

zakelijke events

in een huiselijke setting

Het Restaurant Green is een mooie locatie voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten. GREEN beschikt over een warm en industrieel ingericht restaurant met bar. Geschikt voor groepen tot 100 personen. We serveren hier onder andere cappuccino, latte macchiato, frisdranken, een lokaal biertje en een aantal mooie wijnen. Voor een presentatie bieden we een podium met groot scherm.

Het is altijd mogelijk om na een vergadering of training bij ons te blijven borrelen. Geef dit dan aan bij je boeking! Wij regelen een hapje en drankje voor je gasten.

Live cooking

Heb je de tijd en wil je je gasten of collega’s tijdens of na een presentatie laten genieten van een uitstekend diner, dan nodigen we op aanvraag topkoks Brian van der Steeg en Frank van Steeg uit in onze keuken. Van een luxe garnituur tot 7-gangen diner. Uiteraard met bijpassende wijnen bij elke gelegenheid. 

zakelijke lunch vergaderruimte

Geniet dagelijks van een

Heerlijke lunch

Met dagverse lokale producten

Voor iedereen die bij GREEN werkt, vergadert of traint staat er dagelijks een wisselend en gezond lunchbuffet klaar. Gasten kunnen ook uitgenodigd worden voor de lunch. Het is ook mogelijk om te lunchen tijdens het vergaderen. Op het gebied van lunch hebben wij vele passende mogelijkheden.

zakelijk lunchen vergaderen

Wil je het Restaurant Green reserveren?

Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Deze bedrijven gingen je al voor