Ontdek GREEN
Business Center

Faciliteiten voor vergaderen en trainen

Zorgeloos

Vergaderen en Trainen

Van klein tot groot

Heb je binnenkort een vergadering gepland staan? Bij GREEN Business Center zijn er verschillende mogelijkheden om te vergaderen. Er zijn drie mooie vergaderruimtes, twee trainingsruimtes, waarbij een aantal zijn voorzien van tv-scherm en whiteboard.

Daarnaast is er het Restaurant Green, geschikt van 20 tot 100 personen. En het is ook mogelijk om bij ons te ontbijten, lunchen of te dineren.

Professionele

Trainingruimte

Perfect voor ieder type training

Organiseer je een training en wil je deze graag geven in een duurzaam gebouw? Kom trainen bij GREEN Business Center! Er zijn er twee trainingsruimtes beschikbaar voor 10 tot 25 personen. Onze trainingsruimte is voorzien van whiteboard en flipover, maar ook een digibord is mogelijk. Centraal gelegen in Harderwijk, vlak naast de A28 en gratis parkeren voor de deur. Kom je liever met het OV? Geen probleem, voor de deur stap je uit. Ideaal trainen dus!

Met het Restaurant Green in huis zijn er ruime mogelijkheden voor aansluitend lunch, diner of een borrel.

Kom je bij ons trainen of vergaderen?

Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Spectaculair

Spreken of optreden

Waarbij bezoekersaantallen geen limiet kennen

Vaak zijn bezoekersaantallen een probleem, bij het vinden van de juiste ruimte. Bij GREEN Business Center hebben wij daar dé oplossing voor. Maak kennis met ons THEATER voor maximaal 140 bezoekers, maar welke volledig hybride in te zetten is voor online deelname op hetzelfde moment. De ruimte beschikt over alle faciliteiten om jouw meeting of optreden tot een succes te maken. Ons GREEN THEATER is onder andere perfect in te zetten voor sprekers, bands/singer-songwriters, coaches, en comedians.

And… Action!

GREEN Studio

Professioneel voor de dag komen

De green screen studio is standaard voorzien van basisapparatuur, met onder andere licht, een opnametafel, groot Green Screen en tv met autocue. Alles staat klaar dus je kunt gelijk starten! In de ruime studio (70m2) kan je gemakkelijk met meerderen tegelijk in beeld, eventueel met accessoires, meubilair of achter een desk. Ook kunnen we live schakelen en streamen met meerdere camera’s voor het uitzenden van onder andere webinars, online cursussen en presentaties.

Geniet in ons

Restaurant Green

Duurzaam lekker!

GREEN beschikt over een warm en industrieel ingericht proeflokaal met bar, Restaurant Green. We serveren hier onder andere cappuccino, latte macchiato, frisdranken, een lokaal biertje en een aantal mooie wijnen. Elke dag staat er een wisselend en gezond lunchbuffet klaar. Wil je na een dag brainstormen de dag afsluiten met een (zakelijk) diner? Ook dat kan in ons restaurant!

Uiteraard is ons restaurant ook goed in te zetten voor events en bijeenkomsten.
Heerlijk duurzaam smullen dus!