De gouden
combi van
onze leden

De plek waar ondernemers ontmoeten,
samen werken en kennis delen.

De leden van

Green Offices

Rievisie

Rievisie

RieVisie is jouw partner op het gebied van business to business dienstverlening. Ben jij op zoek naar een externe professional die met een frisse blik naar jouw projecten kijkt? Of wil je graag coaching op strategisch, financieel, organisatorisch of IT gebied? Geef aan wat je wilt bereiken en RieVisie helpt je hierbij.

Lees meer
Brands & Spaces

Brands & Spaces

LIVE BRANDING is het inzetten van jouw unieke merkomgeving online en op events/ vakbeurzen om waardevolle contacten op te doen en hen een persoonlijke merkervaring te laten beleven.

Lees meer
Coachelle

Coachelle

Coachelle staat voor een gezond en zorgeloos eetpatroon waarin je vrij kunt genieten en bewegen. De trajecten zijn gericht op een levenslange leefstijlverandering. Door mijn aandachtige en liefdevolle aanpak coach ik cliënten met darm-, eet- of gewichtsklachten naar een gezond en vrij eetpatroon.

Lees meer
TechConnections

TechConnections

TechConnections biedt als onafhankelijke sparringpartner inzicht en advies voor gedreven
ondernemers van technische (maak)bedrijven.

Lees meer
S&K advocaten

S&K advocaten

De kernactiviteit van ons kantoor is het verlenen van juridische bijstand in strafzaken. Tevens bestaat onze praktijk ook uit een gedeelte belangenbehartiging van cliënten in jeugdzaken, TBS en algemene civiele zaken veelal op het gebied van vastgoed en leisure (ondermeer horeca).

Lees meer
Right Amount of Weird

Right Amount of Weird

Jong, gedreven, rebels, creatief en enthousiast: dat is online marketingbureau Right Amount of Weird. Innovatieve en inspirerende online producten die een verhaal vertellen, jou verrassen en waarbij de gebruikersbeleving voorop staat: dat staat bij ons elke dag centraal. Natuurlijk mag een gezonde dosis gekte en eigenzinnigheid niet ontbreken.

Lees meer

Wil je ook in dit rijtje komen te staan?

Maak dan direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan