Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Podium Rebelz

6 juni 2024 tot 7 juni 2024

Podium Rebelz

2-daagse Presentatie Training

Hoe lekker zou het zijn om ontspannen je verhaal voor een groep te kunnen doen? Dat je ‘at ease’ bent met je zenuwen en dat je voelt ‘I got this’.

Of je nou ondernemer, werknemer, manager of engineer bent: om jouw boodschap goed over te brengen is het van belang om een professionele, overtuigende en aantrekkelijke presentatie te kunnen geven.

Ik weet zelf maar al te goed dat spreken voor een groep overweldigend kan zijn. Soms is er angst voor een black-out, niet deskundig genoeg zijn, ongeïnteresseerd publiek hebben, lastige vragen krijgen of dat de techniek je in de steek laat. De angst om niet gehoord te worden, of erger nog, afgewezen te worden, kan verlammend werken.

Maar het kan absoluut anders. Stel je eens voor dat je met vertrouwen en ontspanning voor een publiek kunt staan, je boodschap krachtig kunt overbrengen en echt verbinding kunt maken met je luisteraars.

Too good to be true? Wat mij betreft niet…

Ik ben ervan overtuigd dat authentiek presenteren echt iets is wat je kunt leren. Het bestaat niet zozeer uit jezelf nieuwe dingen aanleren, maar meestal is het juist iets loslaten en afleren.

Tijdens de 2-daagse Podium Rebels training werk je aan zowel vorm als inhoud. Podium Rebels gaat niet over trucjes of streven naar perfectie. Podium Rebels streeft naar authenticiteit en het vermogen om om te gaan met dat wat is en dat wat zich aandient.

Authenticiteit in je presentatie is de sleutel tot impact.

Vorm

Wat staat je in de weg om ontspannen voor een groep te staan? Is dat spanning, onrust, ondermijnende gedachten, zelftwijfel, haperende apparatuur of een mogelijke lastige vraag uit het publiek?

In de zoektocht naar jouw unieke manier van spreken gaat het eerder om dingen loslaten dan om jezelf nieuwe dingen aanleren. Gedurende de workshop gaan we onderzoeken wat jij los te laten hebt om bij jouw authentieke spreekstijl uit te komen. Je krijgt inzicht in wat jou in de weg staat om je vrij en ontspannen voor een groep te voelen.

Inhoud

  • Hoe bouw je nou handig je presentatie op?
  • Hoe zorg je ervoor dat je niks vergeet?
  • Wat is eigenlijk de essentie van hetgeen je over wil brengen?
  • Start je gelijk met powerpoint of werk je het eerst iets uit papier?

Op al deze vragen komt een antwoord. Je krijgt een aantal slimme manieren aangereikt om jouw presentatie eenvoudig te structureren en op te bouwen. We gaan daar op de dag zelf direct mee aan het werk. Ook leer je hoe je op een dienende manier visuele middelen in kunt zetten om je presentatie te verduidelijken. Denk aan een flipover of evt powerpoint.

Deze training is voor alle genders. (Ik zet dit er specifiek bij, omdat ik veelal workshops geef voor enkel mannen. )

Praktische Info

Data en tijden

  • Donderdag 6 juni  9.00 – 21:00
  • Vrijdag 7 juni 9:00 – 16:00

Locatie

Green Offices
Goede Reede 1
3845 MD Harderwijk
Nederland

Groepsgrootte

Het maximum aantal deelnemers is 10.

Investering

Prijs: €555,- (incl. btw)

Dat is inclusief training, lunch en diner. Betalen in termijnen is mogelijk. De training wordt in het Nederlands gegeven.

De Trainer

Ik ben Hajee, oprichter van Mankracht. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar hun authentieke zelf als Mannencoach, ACT therapeut en Presentatiecoach. Voordat ik hiermee begon, heb ik 15 jaar als engineer gewerkt, waardoor ik het belang van een professionele, overtuigende en impactvolle presentatie als effectief communicatie- en inspiratie-instrument begrijp.

Ik ben gecertificeerd Presentatiecoach en Presentatie Trainer vanuit de School voor Presentatiecoaching, waar ik ook assisteer en doceer. Als trainer en coach geloof ik sterk in het werken vanuit verbinding. Ik ben eerlijk en direct en ik ga ongemak niet uit de weg, maar ik doe dat altijd met liefde en humor.

Gegevens

Begin:
6 juni 2024
Einde:
7 juni 2024
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.mankracht-coaching.nl/Calendar/Podium-Rebelz-#page1

Locatie

Theaterzaal
Goede Reede 1
Harderwijk, 3845MD Nederland
Telefoon
0341355550