Laden Evenementen

« Alle Evenementen

On stage: Ynco de Jong

16 mei 2024 van 20:00 tot 21:30

Gratis

Veerkracht, zelfontdekking en uitdagingen

Welkom, dierbare relatie, op een avond die gewijd is aan het verkennen van veerkracht, zelfontdekking en het overwinnen van uitdagingen. Op donderdag 16 mei 2024 van 20.00 uur tot 21.30 uur nodig ik jullie uit om een glimp op te vangen van mijn reis als mens en als stress- & burnout coach gedurende de afgelopen vijf jaar, een reis die gekenmerkt wordt door uitdagingen, overwinningen en kostbare lessen. Een reis die niet alleen mijn cliënten heeft beïnvloed, maar ook mijn eigen begrip van veerkracht en het vermogen om te helen heeft verdiept.

‘Mijn naam is Ynco de Jong, en het is een voorrecht om hier die avond te staan en mijn passie voor het begeleiden van anderen door moeilijke tijden te delen. In mijn werk als stress- en burnoutcoach heb ik geleerd dat elke uitdaging een kans is voor groei en transformatie. Vanavond zullen we niet alleen praten over stress en burn-out, maar zullen we ook praktische technieken verkennen om veerkracht op te bouwen en innerlijke rust te vinden te midden van chaos. Ik spreek de diepe wens uit dat mijn verhaal over diepe dalen van tegenspoed en momenten van onuitsprekelijke vreugde, die mij hebben gebracht tot waar vandaag ben, een inspiratie mag zijn voor velen. Het delen van ervaringen wordt de avond dan ook van harte aangemoedigd, zoals ik ooit eens gehoord heb; “Herstellen doen we zelf, helen doen we in de kudde”.’

Laten we samen een verschil maken in het leven van anderen en in onze eigen levens.

Het is volgens mij al sinds eeuwen dat door het delen van onze verhalen we verbinding maken en dat we de kracht vinden om door te gaan, ongeacht wat het leven ons brengt.

Dus, kun en wil je er zijn;

Op donderdag 16 mei 2024 van 20.00 uur tot 21.30 uur

Programma
19:30 inloop met een kopje koffie of thee
20:00 start presentatie
21:30 afronding

Gegevens

Datum:
16 mei 2024
Tijd:
20:00 tot 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Theaterzaal
Goede Reede 1
Harderwijk, 3845MD Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0341355550

Organisator

Green Offices

Event Ynco de Jong

15 Gaat
Laat weten of je gaat