Wij zijn

Verbeek mediation & scheiding

Verbeek mediation & scheiding

Mijn naam is Ine Verbeek, mediator gespecialiseerd in (echt)scheidingen.
In een echtscheidingssituatie kunnen emoties, onbegrip en wantrouwen zich opstapelen.
Dit kunnen we doorbreken.

Een echtscheiding of conflict kan veel beschadigen. Wanneer het proces op een goede manier begeleid wordt is dat niet nodig! We zorgen dat er duidelijke, eerlijke en weloverwogen afspraken gemaakt worden waarmee beide partijen uit de voeten kunnen. Het is belangrijk dat u alle emotionele, financiële, fiscale en juridische gevolgen goed overziet.

Ik ben rechtbankmediator en werk ook samen met de Raad voor de Rechtsbijstand. Ik ben als registermediator aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en waarborg voor kwaliteit. Mijn roots liggen in de financiële wereld. Ik ben financieel planner wat mij in staat stelt te zorgen dat u helder krijgt hoe uw financiële situatie er uit ziet na de scheiding.

Mijn kernwaarden zijn: oprecht, eerlijk, open, deskundig, respectvol, betrokken en verantwoordelijk. Kinderen hebben een speciaal plekje bij mij en ik vind het fijn met kinderen te praten en ze handvatten te geven hoe ze met de situatie om kunnen gaan.

Samen zorgen we er voor dat we het verleden afsluiten en een goede basis leggen voor de toekomst rekening houdend met uw belangen en die van uw kinderen!

Bel 0320 855482 voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

Contactgegevens

Verbeek mediation & scheiding

Ine Verbeek
Goede Reede 1
3845 MD Harderwijk
T 0320 855482
E info@verbeekmediation.nl
W www.verbeekmediation.nl

Wil je ook in dit rijtje komen te staan?

Maak dan direct een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan

Nog vragen voor

Green Offices?

Mochten er nog vragen zijn of je wilt een afspraak inplannen met één van onze werkplek specialisten? Vul dan het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel als mogelijk contact op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.